Over Wendy

Ervaring

Na mijn opleiding aan Hogeschool Schoevers ben ik een aantal jaar werkzaam geweest als o.a. Executive Assistant en Personal Assistant. Ik heb ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven in verschillende branches, zoals Chess eT, Fluor en Duisenberg school of finance. Leuke en interessante functies waar ik veel heb geleerd.

Toch werd het tijd voor iets nieuws. En toen de kans zich aanbood ben ik me gaan verdiepen in het vak van Virtueel Assistent. Hoe meer ik hierover te weten kwam, hoe meer ik geïnteresseerd raakte. Op deze manier kan ik mijn kennis en ervaring in de praktijk brengen, en tegelijkertijd de uitdaging van het zelfstandig ondernemerschap aangaan. Hierdoor weet ik ook precies waar ondernemers tegenaan lopen. Een hele andere manier van werken, waarbij veel nieuwe dingen op mijn pad komen. Een mooie nieuwe stap in mijn carrière.

foto door www.pepijnleupen.nl